zondag 2 februari 2014

Als onze gasten bij ons uit zijn moeten ze zich thuis voelen.

“Fris uit een flesje? Dat is altijd dezelfde kwaliteit in huis. Voor mij en voor mijn gasten.”

Alex Schuil – bedrijfsleider Horeca van Go Planet Speedworld in Enschede is duidelijk: “als onze gasten bij ons uit zijn, moeten ze zich echt thuis voelen: “onze gasten zijn mensen, en geen nummers!” En daar hoort goed gastheerschap bij – en uiteraard fris uit een flesje. Want dat schenkt Alex al jarenlang: “ik ga voor kwaliteit.”

 FC Twente 

Alex zit al jaren in de horeca; eerst als barman bij zijn broer die een grand-cafĂ© runde. Daarna kwam de overstap naar een kartcentrum in Stadskanaal en nu in Enschede, op steenworpafstand van het FC Twente stadion. Alex bezorgt met 13 collega’s mensen van alle leeftijden een leuke middag of avond – binnenkort kan er, een verdieping hoger, ook gegeten worden in een steakhouse. 

The perfect serve 

Alex gelooft in the perfect serve. Dus: flesje en glas samen uitserveren, in het glas ijs, schijfje citroen en stampertje als de gast dat wenst, frisdrank een beetje inschenken met het etiket goed zichtbaar voor de gast. Lukt dat allemaal in zo’n druk kartcentrum? Alex: “natuurlijk wel! Daar zijn wij professionals voor!” 

Het Kartcentrum Go Planet Speedworld in Enschede is woensdag tot en met zondag geopend vanaf 13.00 uur. En, ze kennen er geen vaste sluitingstijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten